dcsv.me

Discord'da bir sunucu nasıl bulunur?

Discord'da bir sunucu nasıl bulunur?
Volkan • volkan1
11303
Discord'da bir sunucu nasıl bulunur?

Discord bugün, 5. yıl dönümünde 250 milyon kullanıcıyı aştığını açıkladı. Bu kadar kullanıcının ve sunucunun arasında sizin gibi düşünen insanı bulmak elbette zor. Neyse ki hızlı ve eğlenceli  bir şekilde yeni gruplar bulmanın birkaç yöntemi var. Şimdi sizlere bundan bahsedeceğim.

Discord, 5 yıl içinde, sadece sesli sohbet için  kullananların değil, hemen hemen her oyuncunun hayatında kendine bir yer açmayı başardı. Etkin bir şekilde, sunucunuza kimlerin katılacağını ve hangi kurallara uymaları gerektiğini ayarlayabiliyorsunuz. Bir Discord sunucusu, çok oyunculu bir takım için bir buluşma noktasından bir sanat gösterisine ve siyasi bir tartışma platformuna kadar farklı insanlar için pek çok şey olabilir.

Peki, siz Discord'da sunucuları nasıl buluyorsunuz?

Sunucu Keşfi

Bu, Discord'un yerleşik arama yöntemidir. Kendi Discord penceremde bulmak biraz zor - yan çubuğun altında, diğer tüm sunucu sekmelerinizin altında bulunan büyüteç. Bu sekmeyi tıkladığınızda, popüler sunucuların bir listesiyle birlikte bir arama motoruna yönlendirileceksiniz. Discordunuzu oyun hizmetlerinizden herhangi birine bağladıysanız, arama ayrıca sık oynadığınız oyunlara özgü sunucuları da gösterir.

Siz Fortnite,  Rainbow 6 Siege , Overwatch gibi popüler  oyunların  sunucularını arıyorsanız kullanışlı bir özelliktir, ancak daha niş oyunlar veya oyun dışı topluluklar arıyorsanız işe yaramaz. Bunun için üçüncü taraf sitelere başvurmanız gerekecek.

discordsunucu.com

Discord'un kendisine bağlı olmasa da, Discord'un size tavsiye etme zahmetine girmeyeceği tüm sunucuları bulmak için kullanışlı bir sitedir. Daha uygun bulduğunuz herhangi bir sunucuya katılmayı sağlamak için kendi Discord hesabınızla giriş yapabilirsiniz. Sitenin kendi içinde, sunucuları ayırdığı bir çok kategori mevcuttur. 

discordsunucu.com, aradığınız şeyle etiketlenmiş ilgili sunucuları toplu olarak filtrelemenizi sağlar.

Hala doğru Discord sunucusunu arayanlara şans diliyoruz!

Sizi discordsunucu.com sitesinde, binlerce discord sunucusu arasından size uygun olanı bulmaya bekliyoruz.

Share:
author
Volkan

Dünyama Hoş geldin!

R İ B E L L A#NumberOne
GÜNÜN SUNUCUSU