dcsv.me

Discord Nitro Nedir? Ne İşe Yarar?

Discord Nitro Nedir? Ne İşe Yarar?
662
Discord Nitro Nedir? Ne İşe Yarar?

Discord Nitro Nedir?

Discord Nitro, bu zamanda bu dönemde popülerleşmiş olan bir sohbet uygulaması olan Discord'un ücretli aboneliğidir. 

Discord Nitro Ne İşe Yarar?

Discord kullanıcıları, Nitro satın aldığında bazı avantajlara sahip olur ve uygulama içerisinde deneyimlerini bir üst seviyeye taşımış olurlar. 

Peki bu Avantajlar Nelerdir?

Şimdi ilk öncelikle açıklamak gerekirse 2 abonelik var. 1. Nitro. Direkt olarak nitro evet. 2. de Nitro Classic. 

Takviyeli Nitro avantajlarını açıklamak gerekirse:

2 Takviye basma hakkı, Görüntü açtığınızda arka plan koyabilme hakkı, Sunucular içerisinde açıklama kısmını, profilini, bannerını değiştirme hakkı, hareketli avatar, profil bannerı ve özel tag koyma hakkı, Discord'un özel çıkartmalarına erişim sağlayabilme ve başka sunucularda veya dm de diğer sunucuların çıkartmalarını kullanabilme, yine başka sunucularda veya dm de diğer sunucuların hareketli hareketsiz emojilerini kullanabilme, 200 sunucu limiti, 4000 harf limiti, profilinde nitro rozeti, 100MB a kadar yükleme ve 1080p yayın yapabilme hakkına sahip olursun.

2. Abonelik yani Nitro Classic haklarını açıklamak gerekirse:

50MB a kadar yükleme yapabilme, hareketli avatar profil bannerı ve özel tag, Takviyelerde %30 indirim, 1080p yayın yapabilme hakkı ve diğer sunucuların emojilerini kullanabilme hakkına sahip olursun. Kısacası ilk aboneliğin yarısı burada geçerli. Diğer yarısı yok.

Discord Nitro Ücreti Ne kadar?

İlk abonelik aylık 26,99 TL, yıllık 269,99 TL. 2. Abonelik aylık 13,49 TL, yıllık 134,49 TL'dir.

Son olarak Discord Nitro kullanmaya ve fiyatı buna değer mi?

Bence sonuna kadar değer. Tabii eski fiyatı bi 90 lira vardı yine aynı olsaydı değmezdi ama şimdi yerel fiyatlandırma oldu ve artı olarak yeni özellikler geldi. Eski fiyatında az özellik vardı ama ben yine de kullanıyordum. Kısaca özetlemek gerekirse baya güzel bir abonelik ama bağımlılık yapıyor bir aldınız mı devam ediyorsunuz dikkat edinn.
 

Film Dizi Dünyasi
GÜNÜN SUNUCUSU