dcsv.me

OwO Bot Nedir?

OwO Bot Nedir?
Volkan • volkan1
5740
OwO Bot Nedir?

Çeşitli hayvan ve hayvan türlerini keşfedin, kendi hayvanat bahçenizi kurun ve avlanın!

OwO Bot, Discord kullanıcısı Scuttler#0001 tarafından geliştirilen bir discord botudur. OwO Bot Discord deneyiminizi güçlendirmeyi amaçlayan eğlence yönelik bir bottur. OwO'nun zengin dünyasını keşfedebileceğiniz yazımıza hoşgeldiniz! Hayvanlar, silahlar, avlanma ve kumar ile ilgili tüm bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

Hayvanlar

Saldırgan Hayvanlar Sıralaması

Şifacı Hayvanlar Sıralaması

Tank Hayvanlar Sıralaması

Silahlar

Elde ettiğiniz silahları hayvanlarınızın kullanmasını sağlayarak onları dacha güçlü hale getirebilirsiniz. OwO'da güncel olarak 17 silah türü bulunuyor, bunları elde etmek sizin elinizde. Aşağıda ki yazıyı okuyarak silahları nasıl elde edebileceğiniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Silah nasıl elde edilir?

Silahlara, Silah Kasalarını kullanarak sahip olabilirsiniz. Silah Kasalarına şu yöntemler sayesinde sahip olabilirsiniz; Günlük Ödülleri toplayarak, Bota Oy vererek, belirli görevleri tamamlayarak, savaşarak (%5 şans ile günde 3 tane kazanılabilir) ya da level atlayarak elde edebilirsiniz.

Silah Nadirliği

Silahlar; Common, Uncommon, Rare, Epic, Mythic, Legendary veya Fabled silah olabilir. Silahlarda ki nadirlik seviyeleri silahın kalitesini ve düşürülme şansını etkiler. 

Aşağıda ki tabloyu inceleyerek silahların nadirlik seviyeleri, ekonomisi ve düşürülebilme şansları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz

Otomatik Avlanma Özelliği (Huntbot)

Huntbot oyuncu aktif değilken bile oyuncunun avlanmasını sağlayabilen bir bottur. Huntbot'u daha etkili kullanabilmek için üzerinde çeşitli yükseltmeler yapabilirsiniz. Bu yükseltmeler hakkında bilgi alabilmek için aşağıda ki yazımızı okuyabilirsiniz.

Verimlilik

Bu özellik, oyuncu Huntbot sayesinde otomatik olarak avlanırken saatte kaç hayvan kazandığını gösterir. Tamamen yükseltilmiş bir verimlilik özelliği için elde edilebilecek maksimum hayvan sayısı, verimlilik seviyesi 215 iken saatte 240 hayvandır.

Süre

Bu özellik, Huntbot'un avlanma süreisini arttırır ve diğer özellikleri geliştirir; bu  demek oluyor ki özellikler sayesinde elde edilen miktar veya etkinlik miktarını artıracaktır.  Süre seviye 235 seviyesindeyken, bir kişinin Huntbot'u 1 Gün (24 Saat) boyunca avlanır.

Maliyet

Bu özellik ile, Huntbot ile avlanan hayvan başına verilmesi gereken Cowoncy miktarı düşürülür. Hayvan başına 10 Cowoncy'de başlayan bu özellik, maksimum 5 Cowoncy miktarına düşürülebilir.

Kazanç

Kazanç özelliği ile, avlanan hayvanlara ek olarak Huntbot'un saat başına geri ödediği Öz miktarını arttırılır.  200. Seviyede saatte 5000 Öz verilir. Fakat bu özellik Huntbot'un kullanımında ki ödeyeceğiniz öz miktarını değiştirmez.

Deneyim

Deneyim özelliği sayesinde, Huntbot'un  saat başı size verdiği deneyim puanı artar. 200. Seviyede her saat 7000 Deneyim Puanı verilmektedir. Deneyim özelliği Huntbot'u kullanmanın maaliyetini artırmaz.

OwO Bot ile kumar nasıl oynanır?

Blackjack

Blackjack'te elinizde ki Cowoncy'i şansınıza göre oynadığınız miktarın 2 katını kazanabilirsiniz. Kaybetmeniz durumunda oyunu oynadığınız Cowoncy miktarı hesabınızdan eksilir.

Blackjack'te ki amaç, 21'e en fazla yakın olan sayıya ulaşabilmektir.

Başlangıçta, oyuncuya iki kart ve rakibe de iki kart verilir, fakat iki tarafta bir kartı görebilir. eğer yumruk emojisine tıklarsanız elinizde ki sayıyı arttıracak bir kart verilir. kırmızı butona tıklarsanız bir kart eklemeden oyunu sonlandırırsınız.

Unutmayın ki 21 sayısını geçerseniz oyun sonlanır ve kaybedersiniz, amacınız 21'e yaklaşmak. Eğer 21'i tutturabilirseniz oyunu kazanmış olursunuz.

Yazı tura (Coinflip)

Yazı tura (Coinflip)  ile oynadığınız Cowony sayısını iki katına çıkarabilir, veya oynadığınız Cowoncy'i kaybedebilirsiniz.

Komutu kullandığınız taktirde sistem sizin için bir yazı tura oyunu başlatır, seçtiğiniz (Yazı veya Tura) kazanırsa oynadığınız Cowoncy'nin iki katını kazanırsınız.

Slot Oyunu

Oyuna başladığınız zaman oynadığınız miktarın 2, 3, 4, hatta 10 kat fazlasını kazanabilirsiniz.

Oyuncu komutu kullandığında ekranda bir slot makinesi döner, oynadığınız miktarı kaybetmemesi için 3 Patlıcan emojisinin denk gelmesi gerekmektedir (%20 Şans)

Eğer 3 tane kalp yan yana gelirse oynadığınız miktarın 2 katını kazanırsınız (%20 Şans), yan yana 3 tane kiraz emojisi gelirse oynadığınız miktarın 3 katını kazanırsınız (%5 Şans)

Yan yana 3 tane Cowoncy emojisi denk gelir ise oyunu başlattığınız miktarın 4 katını kazanmış olursunuz. (%2,5 Şans),  yan yana O-W-O harfleri denk gelir ise oynadığınız miktarın 10 katını kazanmış olursunuz. (%1 Şans)

 

 

Tüm Komutlar ve Kategorileri

Rütbe ile ilgili komutlar

top my

Ekonomi ile ilgili komutlar

claim cowoncy daily give quest buy shop checklist

Hayvanlar ile ilgili komutlar

ab battle battlesetting crate db pets rename team teams weapon weaponshard describe equip inventory autohunt hunt lootbox owodex sacrifice sell upgrade zoo

Kumar ile ilgili komutlar

 blackjack coinflip lottery slots

Eğlence ile ilgili komutlar

 pic gif choose roll define eightball

Sosyal ile ilgili komutlar

acceptmarriage cookie declinemarriage divorce emoji level propose owo pray profile ship translate wallpaper avatar

Meme ile ilgili komutlar

communism distractedbf drake eject emergency headpat isthisa slapcar spongebobchicken

Emoji ile ilgili komutlar

 blush cry lewd pout dance shrug sleepy smug thumbsup smile wag thinking teehee deredere  triggered thonking scoff thumbs grin happy

Aksiyon ile ilgili komutlar

bully snuggle bully cuddle hug lick nom  insult kiss pat poke stare highfive slap bite greet handholding tickle punch hold pats boop

 

Ek komutlar

announce censor color covid disable distorted enable feedback guildlink help invite math merch patreon ping prefix rule shards stats uncensor vote shards stats distorted enable feedback guildlink help covid disable 

Patreon ile ilgili komutlar

 zodiackey yinyang teddy  tarot taco bell slime sharingan run rum rose puppy poutine pizza piku meshi milk icecream  compliment crown cupachicake dish donut gauntlet lollipop 02kiss alastor army bunny cake candycane coffee

Share:
author
Volkan

Dünyama Hoş geldin!

FONDEA #COMEBACK
GÜNÜN SUNUCUSU