dcsv.me

Discord’da Kullanıcı Adları Değişiyor!

Discord’da Kullanıcı Adları Değişiyor!
Volkan • volkan1
434
Discord’da Kullanıcı Adları Değişiyor!

Discord’da Kullanıcı Adları Değişiyor!

DİSCORD UPDATE:

Yeni gelecek güncelleme ile beraber artık ”#” lere bir son verilecek. Ve kullanıcılar büyük bir ferahlama ile birlikte artık arkadaşlarını daha kolay bir şekilde bulup, sunucularına kolaylıkla davet edebilecekler. Etkinlik linkleri olmaksızın rahatlıkla birbirlerinin sunucularına girip çıkmanın yanı sıra kullanıcı isimlerinde kolaylık sağlayacak bir yenilik geliyor. Artık diğer kullanıcılar tarafından isimleriniz nasıl gözüküyorsa ana profilinizde de bir başkası tarafından aynı biçimde görüntülenme sağlanacak ve bu büyük bir karmaşıklığı ortadan kaldıracak.

 

Discord ilk kurulduğu zaman 3 kişilik ufak bir ekip tarafından geliştirilmişti. Kuruluş amacı ise benzeri uygulamalardan daha farklı bir şekilde etkileşim sağlayarak o zamana nazaranki uygulamalardan daha farklı bir uygulama yaratmaktı. Arkadaşlarınızla Chat,Görüntülü Konuşma ve Sesli Bağlantı yapmanın yanı sıra farklı imleçler GİF’ ler ve emote dediğimiz emoji benzeri karakterler kullanarak iletişim kurabilecek tiniz.

 

Yeni Güncellemenin Amacı Kullanıcılara Pratiklik Sağlamak :

Bu ay gelecek güncellemede kullanıcı adların ve kimliklerin çalışmasına dair büyük değişiklikler bizleri beklemekte. Bu güncellemenin amacı platformdaki bütün kullanıcıların rahatlığını sağlamak. Maalesef etiket sistemi biraz karmaşık ve herkes anlayamaya biliyor yani buradaki amaç tamamen vakitten tasarruf edip kullanıcılara bir pratiklik kazandırmak.

Yeni güncellemede amaçlarının hızlı ve etkin bir şekilde arkadaşlarınızla sesli sohbete katılabilmeyi amaçladığını belirtiyorlar.

 

Yeni Sistem Gösterim İsimleri:

Yeni sistemde, “#”lere ve gönderilen davet kodlarına, gerek kalmayacağını vurguladılar

Artık bunlar için sadece “gösterim ismi”denilen yeni bir yöntem kullanılacak bu gösterim ismi kullanıcının profilinde diğer kullanıcılar tarafından kolayca görülebilecek ve etiket veya davet kodları yerine sadece gösterim ismi kullanılacak. Bu isimler karşıdaki kullanıcının, kullanıcı adınızı nasıl gördüğünü belirliyor.

 

Buna bir örnek vermek gerekirse kullanıcı adınızMeHMET#3822” ise belirlediğiniz gösterim ismine bağlı olarak “Mehmet The Gamer” olarak kullanabileceksiniz. Fakat arkadaşlarınız sizi hala “MeHMET#3822” olarak bulabilirler. Sonuç olarak bu güncellemede amaçlanan, kullanıcın rahatlığını ve eğlence performansını arttırmak ve bu sayede insanlara daha aktifi pratik, ve güzel bir eğlence deneyimi sunmaktır.

 

Umarım yeni güncellemeyi beğenmişsinizdir.

Share:
author
Volkan

Dünyama Hoş geldin!

G A L A T A ┃%30
GÜNÜN SUNUCUSU