dcsv.me

Discord'ta Super Reactions Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Discord'ta Super Reactions Nedir ve Nasıl Kullanılır?
Volkan • volkan1
1543
Discord'ta Super Reactions Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Super Reactions, yalnızca birkaç Discord sunucusu için beta sürümünde olan ve emoji'lerle tepki vermenizi sağlayan bir özelliktir. Super Reactions, mesajınıza emoji eklemenize ve seçtiğiniz emoji ile bir animasyon uygulamanıza olanak tanır.

Bu makalede Discord'ta kullanılan Reactions ve Super Reactions hakkında bilgi verilmektedir. Reactions, bir mesaja emoji ile tepki vermenizi sağlar. Super Reactions ise seçtiğiniz emoji ile animasyonlu bir tepki vermenizi sağlar.

Reactions'u kullanarak mesajınıza emoji eklemek oldukça kolaydır. Mesajın yanındaki Add Reaction artı gülümseme simgesine tıklayarak emoji menüsünü açabilirsiniz. Birden fazla emoji eklemek isterseniz, son eklenen emoji tepkisinin yanındaki Add Reaction artı gülümseme simgesine tıklayarak farklı emoji'leri ekleyebilirsiniz.

Super Reactions, emoji'lerle verilen tepkileri bir üst seviyeye taşır. Bir mesaja seçtiğiniz emoji ile animasyonlu bir tepki vermek isterseniz, Add Super Reaction simgesine tıklayabilirsiniz. Nitro veya Nitro Basic abonesi olmanız gerekir ve her hafta belirli bir sayıda Super Reactions hakkınız olur.

Super Reactions'ın animasyonlu görünümünü kapatmak isterseniz, Hesap Ayarları'nda Erişilebilirlik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Discord'un Super Reactions özelliği, mesajınıza tepki vermenin daha eğlenceli bir yolunu sunar. Reactions ve Super Reactions özellikleri, mesajlara hızlı ve etkili tepki vermek için harikadır. Ancak, Super Reactions özelliği beta sürümünde olduğundan, yalnızca bazı sunucularda mevcuttur.

Share:
author
Volkan

Dünyama Hoş geldin!

R İ B E L L A#EEBİZHEPNUMBERONE
GÜNÜN SUNUCUSU