dcsv.me

Kripto Para ile ilgili 5 Discord Sunucusu

Kripto Para ile ilgili 5 Discord Sunucusu
Volkan • volkan1
692
Kripto Para ile ilgili 5 Discord Sunucusu

Kripto Para ile ilgili Sunucular

İlk önce kripto para nedir onu söyleyelim, anlatalım.

Kripto Para, sanal para birimi olarak kullanılan ve fiziksel anlamda elimizde bulunmayan bir dijital para birimidir. 2008 yılında dünya da ilk oluşturulan kripto para da bitcoin'dir. Bundan sonrasını anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum çünkü asıl konumuz bu değil. Asıl konumuz Kripto Para ile ilgili Sunucular.

1. KriptoKoin Topluluğu
 

Değerlendirmelere ve yorumlara bakacak olursak samimi, özverili ve çalışkan bir topluluk. Toplam 5825 üyesi bulunmakta ve 100 üstü aktif üyesi bulunmakta. Oldukça iyi.

2. CryptoTechnic Türkiye

Türkiye de bulunan kripto para yatırımcılarının daha bilinçli ve doğru kararlar alması adına oluşturulan, içerisinde güncel haberler yayımlayan, bolca kripto ve emtia teknik analizi bulabileceğiniz bir sunucu. Toplam 172 üyesi bulunmakta. Üye sayısı düşük olsa da amaçları güzel ve hoş.

3. Türkiye Crypto

Discord sunucuları dışında haber ve forum sitesi bulunan büyük bir topluluk. Toplam 292 üyesi bulunmakta. Üye sayısı yine düşük olsa da baya bir ilerleyeceklerini düşünüyorum.

4. Kripto ve Borsa

Bir bilgi paylaşım sunucusu. Herkes edindiği bilgileri ortaya döküyor ve birlikte tartışıyorlar. Hoş. Toplam 57 üyesi bulunmakta.

5. Scuvarium

Yine bir bilgi paylaşım sunucusu. Az önce de dediğim gibi herkes edindiği bildiği bilgileri ortaya döküyor ve birlikte tartışıp konuşuyorlar. Ve sıraladığım sunucuların en büyüğü bu sunucu olabilir. Toplam 29 bin 926 üyesi bulunmakta.

Sizler için en iyi kripto sunucularını sıraladım. Umarım beğenirsiniz. Sağlıcakla kalın bir sonraki yazıda görüşmek üzere<3

Share:
author
Volkan

Dünyama Hoş geldin!

R İ B E L L A#EEBİZHEPNUMBERONE
GÜNÜN SUNUCUSU