dcsv.me

YouTuberların Discord Sunucuları

YouTuberların Discord Sunucuları
Volkan • volkan1
1211
YouTuberların Discord Sunucuları

YouTuberların Discord Sunucuları

Hoşgeldiniz, bu yazımızda YouTuberların Discord Sunucularını bulabilirsiniz, yazımızda herhangi bir sıralama yoktur. Sunucular rastgele bir sıraya göre dizilmiştir.

Levo

Levent Balım'ın kurucusu olduğu Levo Discord Sunucusu, anlık olarak 11.602 üyeye sahiptir.

Levent Balım popüler bir oyun yayıncısıdır, 2014'ten beri yayın hayatına devam etmektedir aynı zamanda YouTube ile ilgili içerik üretmektedir.

Levo Discord Sunucusuna katılmak isterseniz yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki “Levo” yazısına tıklamanız yeterlidir.

Mithrain

Cem Karakoç'un kurucusu olduğu Mithrain Discord Sunucusu, anlık olarak 87.279 üyeye sahiptir.

Cem Karakoç popüler bir oyun yayıncısıdır, Battle Royal oyunlarında ki başarısı popüler olmasına sebep olmuştur. 2017 Yılında katıldıkları turnuvada ekibi ile ülkemizi temsil etmiş ve çeşitli başarılar elde etmiştir.

Mithrain Discord Sunucusuna katılmak isterseniz yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki “Mithrain” yazısına tıklamanız yeterlidir.

Hugola

Hürkan Gügen'in kurucusu olduğu Hugola Discord Sunucusu, anlık olarak 61.656 üyeye sahiptir.

Hürkan Gügen popüler bir oyun, vlog videoları üreten bir içerik üreticisidir. 22 Haziran 2016 Tarihinde YouTube platformuna katılan Hürkan Gügen içerik üretmeye devam etmektedir.

Hugola Discord Sunucusuna katılmak isterseniz yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki “Hugola” yazısına tıklamanız yeterlidir.

Pintipanda TV

Tuna Akşen'in kurucusu olduğu Pintipanda TV Discord Sunucusu, anlık olarak 26.847 üyeye sahiptir.

Tuna Akşen popüler bir Yayıncı / YouTuberdir, 2011 Yılında YouTube için içerik üretmeye başlayan Tuna Akşen, YouTube ve Twitch üzerinde aktif olarak içerik üretmeye devam etmektedir.

Pintipanda TV Discord Sunucusuna katılmak isterseniz yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki “Pintipanda TV” yazısına tıklamanız yeterlidir.

Elraenn

Tuğkan Gönültaş'ın kurucusu olduğu Elraenn Discord Sunucusu, anlık olarak 324.933 üyeye sahiptir.

Tuğkan Gönültaş popüler bir Yayıncı / YouTuberdir, oyun ve sohbet konulu yayınları sayesinde popüler olmayı başarmıştır. Ayrıca Tuğkan Gönültaş'ın “Karınca Çiftliğim” adında bir kanalı bulunmaktadır, bu kanalda beslediği hayvanları ile ilgili içerikler üretmektedir.

Elraenn Discord Sunucusuna katılmak isterseniz yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki “Elraenn” yazısına tıklamanız yeterlidir.

Müzisyenler

Kemal Can Parlak'ın kurucusu olduğu Müzisyenler Discord Sunucusu, anlık olarak 238.586 üyeye sahiptir.

Kemal Can Parlak popüler bir Yayıncı / YouTuberdir. Üniversite yıllarından önce bir müzik grubunda yer alan Kemal Can Parlak müzik yeteneğine yayınlarda da yer vermektedir. Kemal Can Parlak YouTube ve Twitch platformlarında içerik üretmeye devam etmektedir.

Müzisyenler Discord Sunucusuna katılmak isterseniz yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki “Müzisyenler” yazısına tıklamanız yeterlidir.

Elwind

Kaan Atıcı'nın kurucusu olduğu Elwind Discord Sunucusu, anlık olarak 46.441 üyeye sahiptir.

Kaan Atıcı popüler bir Yayıncı / YouTuberdir. League Of Legends Yayınlarından önce Dota 2 ile tanınmaya başlanmış olan Kaan Atıcı, League Of Legends ile profesyonel bir kariyer yapmıştır. YouTube ve Twitch üzerinden aktif olarak içerik üretmeye devam etmektedir.

Elwind Discord Sunucusuna katılmak isterseniz yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki “Elwind” yazısına tıklamanız yeterlidir.

wtcN

Ferit Karakaya'nın kurucusu olduğu wtcN Discord Sunucusu, anlık olarak 114.498 üyeye sahiptir.

Ferit Karakaya popüler bir Yayıncı / YouTuberdir. Ferit Karakaya Yayıncılık kariyerinden önce profesyonel bir League Of Legends oyuncusuydu. Oyunculuk kariyerinde bir çok ödül kazanan Ferit Karakaya profesyonel oyunculuk kariyerinden sonra içerik üreticiliği yapmaya başlamıştır. YouTube ve Twitch üzerinden aktif olarak içerik üretmeye devam etmektedir.

wtcN Discord Sunucusuna katılmak isterseniz yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki “wtcN” yazısına tıklamanız yeterlidir.

UNLOSTV Ailesi

Cantuğ Özsoy'un kurucusu olduğu UNLOSTV Ailesi Discord Sunucusu, anlık olarak 242.090 üyeye sahiptir.

Cantuğ Özsoy popüler bir Yayıncı / YouTuberdir. 8 Yaşından beri Half - Life oyunları oynayan Cantuğ Özsoy ülkemizin en iyi Half-Life oyuncusu olarak görülmektedir ve Half-Life kariyerinde bir çok başarıya imza atmıştır. YouTube ve Twitch üzerinden aktif olarak içerik üretmeye devam etmektedir.

UNLOSTV Ailesi Discord Sunucusuna katılmak isterseniz yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki “UNLOSTV Ailesi” yazısına tıklamanız yeterlidir.

KFCEATBOX

Barış Can'nın kurucusu olduğu KFCEATBOX Discord Sunucusu, anlık olarak 447.113 üyeye sahiptir.

Barış Can popüler bir YouTuberdir. 2015 Yılında YouTube platformuna katılan Barış Can League Of Legends videoları ile popüler olmayı başarmıştır. Kanalında  bir çok içerik paylaşan Barış Can, YouTube üzerinden aktif olarak içerik üretmeye devam etmektedir.

KFCEATBOX Discord Sunucusuna katılmak isterseniz yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki “KFCEATBOX” yazısına tıklamanız yeterlidir.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share:
author
Volkan

Dünyama Hoş geldin!

R İ B E L L A#NumberOne
GÜNÜN SUNUCUSU