dcsv.me

Eğlenceli 10 Discord Sunucusu

Eğlenceli 10 Discord Sunucusu
Volkan • volkan1
879
Eğlenceli 10 Discord Sunucusu

Eğlenceli 10 Discord Sunucusu

Bu yazımızda sizlere kaliteli, aynı zamanda vaktinizi eğlenerek geçirebileceğiniz Discord sunucularını listeleyeceğim. 

Liste herhangi bir sıralamaya göre yapılmamıştır, üye sayısından daha çok içerisinde kaliteli ve güzel zaman geçirebileceğiniz sunucular seçilmiştir.

                                 Discordsunucu.com

Discordsunucu.com Discord Sunucusu, Discord sunucu sahibi insanların sunucularını tanıtmasını sağlayan bir platformdur. Sitemiz üzerinden sunucunuzu ekleyebilir, belirli bir ücret karşılığında sunucunuzun “Öne Çıkar” özelliğini aktif edebilirsiniz bu sayede sunucunuz daha çok kişi tarafından görüntülenir. Ücretsiz  olarakta sistemimizi kullanabilirsiniz.

Eğer Discordsunucu.com Discord Sunucusuna katılmak isterseniz, yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki “Discordsunucu.com” yazısına tıklayıp sunucunun ilan sayfasına ulaşabilirsiniz.

Film & Dizi Dünyası

Film & Dizi Dünyası Discord Sunucusu, toplu film ve dizi izleme etkinliklerinin yapıldığı bir topluluktur. Sunucu içerisinde sohbet edebilir, diğer üyeler ile film/dizi izleyebilirsiniz. Sunucuda yapılacak etkinlikler üyelerin oyları ile kararlaştırılıp yapılmaktadır. 

Eğer Film & Dizi Dünyası Sunucusuna katılmak isterseniz, yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki 

Film & Dizi Dünyası” yazısına tıklayıp sunucunun ilan sayfasına ulaşabilirsiniz.

Balık

Balık Discord Sunucusu, üyelerin birbirleri ile sohbet edebilmesi ve üyelerin yeni insanlar ile tanışabilmesi için kurulmuş bir sohbet sunucusudur.

Üye sayısı fazla gözükmese de sunucu içinde aktif bir kitle bulunuyor ve sunucuya yeni katılanlar ile çok güzel ilgileniyorlar. 

Eğer Balık Discord Sunucusuna katılmak isterseniz, yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki “Balık” yazısına tıklayıp sunucunun ilan sayfasına ulaşabilirsiniz.

SecretID | Anonim Sohbet

SecretID Discord Sunucusu, Discord üzerinde anonim olarak insanlar ile sohbet edebileceğin, dertlerini ve düşüncelerini özgürce anlatabileceğin bir sunucudur.

Senin ve sohbet ettiğin insanların hiçbir şekilde isim, yaş ve cinsiyet bilgileri bulunmamaktadır. Bu sayede anonim bir şekilde insanlar ile tanışma zorunluluğun olmadan sohbet edebilirsin.

Eğer SecretID | Anonim Sohbet Sunucusuna katılmak isterseniz, yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki “SecretID | Anonim Sohbet” yazısına tıklayıp sunucunun ilan sayfasına ulaşabilirsiniz.

☆ S H A N N A R A

☆ S H A N N A R A Discord Sunucusu, Türkiye'nin en büyük Public sunucularından biridir. Sunucu içinde turnuvalar, müzik yarışmaları gibi etkinlikler düzenlenmektedir. Bu etkinliklerinin kazananları para ödülü ile ödüllendirilmektedir. Sunucunun amacı oyun oynamak, sohbet etmek ve arkadaş edinmektir.

Eğer ☆ S H A N N A R A Sunucusuna katılmak isterseniz, yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki 

☆ S H A N N A R A” yazısına tıklayıp sunucunun ilan sayfasına ulaşabilirsiniz.

✧ L A V E S

✧ L A V E S Discord Sunucusu, Aile ortamına ve sıcaklığına sahip bir topluluktur. Sunucu içinde aktif olarak çekilişler ve etkinlikler düzenlenmektedir. Gelen üyelere samimi ve içten davranılıyor, yetkili ekibi kaliteli ve üyeleri kurallara uymaya yönlendiriyorlar. Sunucu içinde insanlar ile sohbet edebilir ve etkinliklere katılabilirsiniz.

 

Eğer ✧ L A V E S Sunucusuna katılmak isterseniz, yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki 

✧ L A V E S” yazısına tıklayıp sunucunun ilan sayfasına ulaşabilirsiniz.

Gerfild

Gerfild Discord Sunucusu, yeni insanlar ile sohbet etmenizi ve tanışmanızı amaçlayan bir sunucudur. Sunucu içinde aktif çekilişler ve etkinlikler yapılmaktadır. Sunucu içinde ki botlar sayesinde müzik tahmin etme ve rpg  gibi oyunlar oynayabilirsin. Ayrıca sunucu içinde sokak hayvanlarına bağış yapabilirsiniz. 

Eğer Gerfild Sunucusuna katılmak isterseniz, yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki “Gerfild” yazısına tıklayıp sunucunun ilan sayfasına ulaşabilirsiniz.

δ S A U R O N

δ S A U R O N  Discord Sunucusu, üyenin kaliteli vakit geçirmesini amaçlayan bir sunucudur. Sunucu aktif olarak geliştirilmekte ve çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Sunucu içinde zaman geçirmek için kelime türetme, sayı sayma, bom gibi oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınızı paylaşarak sunucuda bulunan diğer üyeler ile takipleşebilir ve yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Aktifliğe göre roller kazanabilir ve sunucu içinde ki yetkinizi arttırabilirsiniz. 

Eğer δ S A U R O N Sunucusuna katılmak isterseniz, yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki 

δ S A U R O N” yazısına tıklayıp sunucunun ilan sayfasına ulaşabilirsiniz.

◭ KEOPS

◭ KEOPS Discord Sunucusu, üyelerin saygı çerçevesi içinde kaliteli sohbet etmesini ve eğlenmesini sağlayan bir sunucudur. Sunucu içinde sürekli çekilişler ve etkinlikler yapılıyor,  yeni insanlar ile tanışmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz bir sunucu.

Eğer ◭ KEOPS Sunucusuna katılmak isterseniz, yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki “◭ KEOPS” yazısına tıklayıp sunucunun ilan sayfasına ulaşabilirsiniz.

GeveZe

GeveZe Discord Sunucusu,  insanların birbirleri ile tanışmasını ve sohbet etmesini amaçlayan bir topluluktur. Sunucu içinde sürekli etkinlikler ve çekilişler yapılmaktadır, yeni arkadaşlar edinmek ve keyifli vakit geçirmek için tercih edebileceğiniz bir sunucu.

Eğer GeveZe Sunucusuna katılmak isterseniz, yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki “GeveZe” yazısına tıklayıp sunucunun ilan sayfasına ulaşabilirsiniz.

𝙲 𝙾 𝙼 𝙱 𝙰

𝙲 𝙾 𝙼 𝙱 𝙰 Discord Sunucusu, kendilerini özgü kaliteli botları ile üyelerine çok güzel bir şekilde hizmet ediyorlar. Samimi ve kaliteli bir sohbet ortamı arıyorsanız bakmanızı öneririm. Rolleri, etkinlikleri, çekilişleri ve aktif yetkili kadrosu ile keyifli vakit geçirebileceğiniz bir sunucu. 

Eğer 𝙲 𝙾 𝙼 𝙱 𝙰 Sunucusuna katılmak isterseniz, yukarıda bulunan fotoğrafın üstünde ki “𝙲 𝙾 𝙼 𝙱 𝙰” yazısına tıklayıp sunucunun ilan sayfasına ulaşabilirsiniz.

Share:
author
Volkan

Dünyama Hoş geldin!

G A L A T A ┃%30
GÜNÜN SUNUCUSU